Startcoach

Voor velen is ondernemen een lang gekoesterde droom. Het staat gelijk aan de vrijheid om naar eigen inzicht ideeën uit te voeren en zaken op te pakken. Toch draait het niet alleen om vrijheid, het draait ook om het maken van de juiste keuzes. En dat is moeilijk, want je hebt als starter nu eenmaal niet alle kennis in huis. Daarom hebben we de startcoaches in het leven geroepen.

Startcoach biedt hulp

Ervaren ondernemers en managers weten als geen ander hoe het werkt. Daarom fungeren zij als coach bij ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De coach geeft vrijblijvende adviezen over onder andere marketing, financiën, logistiek en management. Hij informeert je over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast stelt de coach zijn netwerk open, waardoor je als onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen.

Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de coach als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat je de juiste keuzes maakt. De startcoaches zijn er voor ondernemers met een bedrijf van maximaal 8 jaar oud.

Succes

De praktijk wijst uit dat coaches van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op deze ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hollandse Waarden en daar heeft men graag wat voor over.

Startcoach wordt daarom mogelijk gemaakt door:

  • Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (bestaande uit de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen);
  • Ondernemersvereniging Hoeksche Waard;
  • Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden;
  • Kamer van Koophandel;
  • Rabobank Het Haringvliet.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van Startcoach

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Ondernemen | Ondersteuning | Startcoach
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden