Netwerkclubs

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) heeft ruim 300 leden. In totaal werken circa 7.500 ondernemers bij de ondernemingen die lid zijn van de vereniging. Met afdelingen in de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen is de vereniging in de hele Hoeksche Waard vertegenwoordigd.

Doel van de ondernemersvereniging is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de leden en het bevorderen van onderlinge contacten.

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard is betrokken bij bestuurlijke ontwikkelingen in de Hoeksche Waard. Zij heeft met grote regelmaat contact met de burgemeesters en wethouders van de vijf gemeenten, KvK Rotterdam e.o., de provinciale overheid en andere werkgeversorganisaties in de regio.

In het bijzonder wordt aandacht geschonken aan:

  • de ontsluiting van de industrieterreinen in de Hoeksche Waard;
  • de planologische ontwikkeling van de Hoeksche Waard met onder andere nieuwe bedrijfsterreinen;
  • de veiligheid en bestrijding van criminaliteit (HW Veilig);
  • Technetkring Hoeksche Waard;
  • Het Pact van de Waard.

Regelmatig worden bijeenkomsten georganiseerd met afwisselende activiteiten, bedrijfsbezoeken en evenementen. Ook op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling is Ondernemersvereniging Hoeksche Waard zeer actief en wordt haar mening gevraagd.

Om lid te kunnen worden, moet u aan de volgende criteria voldoen.

  • ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel;
  • gevestigd zijn in een van de vijf Hoeksche Waardse gemeenten.

Meer informatie vindt u op de website van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard.

Startersnetwerk Hoeksche Waard

Je bent een jonge ondernemer en je wilt verder met je onderneming. Misschien heb je wel een idee voor een nieuw product en vind je het nog spannend om de sprong te wagen? Of broed je op een plan om uit te breiden of te groeien?

Om je goed op weg te helpen, is het Startersnetwerk Hoeksche Waard opgericht. Het Startersnetwerk is een netwerkclub voor jonge ondernemers waar je terecht kunt met deze vragen. Op de website van Startersnetwerk Hoeksche Waard vind je meer informatie over aankomende netwerkborrels. Je bent van harte welkom!

HWLinked

HWLinked is een stichting die als doelstelling heeft om het ondernemerschap binnen de Hoeksche Waard op allerlei manieren met elkaar te verbinden en te bevorderen. Daarvoor organiseert HWLinked regelmatig bijeenkomsten die toegankelijk zijn voor iedere ondernemer. Zowel van binnen de Hoeksche Waard als van buiten. Ook bestuurders en andere maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom op de bijeenkomst.

Daarbij is HWLinked de vaste organisator van het succesvolle Open Coffee concept. Open Coffees Hoeksche Waard worden met een frequentie van vijf maal per jaar gehouden. Iedere keer op een andere locatie én in een andere gemeente in de Hoeksche Waard. Met het netwerken willen zij de verbindingen tussen diverse organisaties op een positieve manier borgen en waar mogelijk verbeteren. HWLinked vraagt geen lidmaatschap, maar wordt gefinancierd vanuit sponsorbijdragen en eventuele inkomsten vanuit bijeenkomsten. Meer informatie vindt u op de website van HWLinked.

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Ondernemen | Ondersteuning | Netwerkclubs
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden