Pagina opties

Groter
A A

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Voor openbaar vervoer is men in Oud-Beijerland aangewezen op busverbindingen. In Heinenoord is het centrale busstation. Daarnaast zijn er diverse sneldiensten vanaf Rotterdam Zuidplein en busverbindingen tussen Goudswaard-Oud-Beijerland en Zuid-Beijerland-Oud-Beijerland. Het busvervoer wordt verzorgd door Arriva en bestrijkt het hele eiland. Op de website van Arriva kunt u de kortste route met het openbaar vervoer inzien. De bus stopt pal voor het gemeentehuis (halte W. van Vlietstraat).

Met de auto

Oud-Beijerland is gesitueerd op 20 autominuten van Rotterdam en bereikbaar via de A29. Ook kunt u Oud-Beijerland bereiken via Spijkenisse.

  • Via de pont (Spijkenisse – Nieuw-Beijerland): Na de pont Hekelingen-Nieuw-Beijerland linksaf slaan richting Oud-Beijerland.
  • Via de A29 (Rotterdam - Zierikzee/Roosendaal): Neem ten zuiden van de Heinenoordtunnel de afslag 's-Gravendeel/Oud-Beijerland; volg richting Oud-Beijerland via de N 217. Op de tweede rotonde linksaf slaan en de weg volgen. Neem vervolgens op de derde rotonde de eerste afslag. Neem hierna op de rotonde de derde afslag en vervolg deze weg. Sla na 900 meter rechtsaf (Mariniersweg) en vervolgens na 500 meter rechtsaf de W. van Vlietstraat in. Na 100 meter vindt u het gemeentehuis aan de rechterkant.