Pagina opties

Groter
A A

Bedrijvencontactfunctionaris

Oud-Beijerland telt bijna 2.000 ondernemers. Zij kunnen onze gemeente niet alleen via een (digitaal) bedrijfsloket benaderen, maar ook persoonlijk. Daarom is Sandra van Putten-Lokker aangesteld als bedrijvencontactfunctionaris. Sandra helpt ondernemers bij het vinden van de juiste ingang of route binnen de gemeentelijke organisatie. Als bedrijvencontactfunctionaris is zij het eerste aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Niet voor elke vraag een andere medewerker aan de telefoon, maar één aanspreekpunt binnen de gemeente speciaal voor ondernemers. Dit kan nuttig zijn bij de start, uitbreiding of de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Voorstellen

"Mijn naam is Sandra van Putten-Lokker. Ik ben opgegroeid in een agrarisch ondernemersgezin. Na een bedrijfskundige opleiding heb ik vele jaren in de bancaire sector gewerkt. Daar was ik het aanspreekpunt voor een brede groep ondernemers."

Werkzaamheden

Sandra legt bedrijfsbezoeken af en signaleert behoeften en kansen van en voor ondernemers. Binnen de gemeentelijke organisatie zorgt zij ervoor dat uw vraag of verzoek zo snel mogelijk wordt behandeld. Daarnaast onderhoudt de bedrijvencontactfunctionaris contact met de ondernemersverenigingen en partijen die op een andere manier betrokken zijn bij het centrum, zoals de politie.

Samengevat zijn de taken van de bedrijvencontactfunctionaris:

  • het signaleren van wensen van het bedrijfsleven;
  • het signaleren van problemen in het bedrijfsleven;
  • het bemiddelen tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Hierbij fungeert de bedrijvencontactfunctionaris als verlengstuk en zoekt zij mee naar oplossingen.

Samen sterker

Trends en ontwikkelingen die de bedrijvencontactfunctionaris signaleert, deelt zij graag met u. Dit doet zij onder andere tijdens persoonlijke gesprekken. Wilt u dat de bedrijvencontactfunctionaris een keer bij u langs komt om te praten over zaken die uw onderneming betreffen? Of wilt u in onze gemeente gaan ondernemen? Neemt u dan gerust contact met Sandra van Putten-Lokker. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of s.vanputten.lokker@oud-beijerland.nl