Pagina opties

Groter
A A

Welkom in Oud-Beijerland

Wanneer u verhuist naar een nieuwe gemeente komt er veel op u af. Bijvoorbeeld zaken die u moet regelen met de gemeente of andere instanties. Maar buiten dat wilt u misschien ook weten wanneer bijvoorbeeld het huisvuil opgehaald wordt of welke verenigingen er actief zijn binnen uw nieuwe gemeente.

Om u als nieuwe inwoner van Oud-Beijerland op weg te helpen, hebben wij van A - Z een aantal handige links voor u op een rijtje gezet. Sommige links verwijzen naar een pagina of product op deze website. Ook staan er links in de opsomming die rechtstreeks verwijzen naar websites van andere organisaties of instellingen.

Wij hopen dat onderstaand overzicht u helpt bij uw kennismaking met gemeente Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard. Mist u toch nog een onderwerp? Laat ons dit dan weten via het contactformulier. U vindt de link naar het formulier in de kolom rechts op deze pagina.

Links

In principe kunt u alle informatie, producten en diensten van Oud-Beijerland online terugvinden op deze website. Ontvangt u informatie over een bepaald onderwerp liever op papier? Komt u dan even langs op het gemeentehuis op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur.

Welkomsttasje

Bent u een nieuwe inwoner van Oud-Beijerland? Dan hebben wij een leuk presentje voor u klaarliggen op het gemeentehuis. Wanneer u zich inschrijft aan de balie van het gemeentehuis, krijgt u het welkomsttasje van ons mee. Schrijft u online in? Brengt u dan een printje van uw aanmelding mee naar het gemeentehuis. Op vertoon van dit printje krijgt u van ons een tasje met allemaal leuke 'Oud-Beijerlandgadgets'; waaronder een pen, schrijfblokje, een evenementenkalender en een gemeentegids. Zodat u nog sneller wegwijs bent in uw nieuwe gemeente!

OBLverwelkomtdag

Ieder jaar, tegelijkertijd met de Open Monumentendag en de Jaarmarkt, organiseert Gemeente Oud-Beijerland een zogenaamde OBLverwelkomtdag. Tijdens deze dag, waarvoor u als nieuwe inwoner een uitnodiging ontvangt, maakt u kennis met het gemeentebestuur en uw nieuwe gemeente.

Gemeentezaken? Afspraak maken!

Zijn er andere dan bovengenoemde zaken die u moet regelen? Maakt u dan een afspraak. Kijk op de pagina 'Openingstijden en afspraak maken' voor meer informatie.