Pagina opties

Groter
A A

Combinatiefunctionarissen

Sinds oktober 2012 zijn in de gemeente drie combinatiefunctionarissen actief. Zij leggen de verbinding tussen onderwijs, sport en cultuur. De combinatiefunctionarissen organiseren, coƶrdineren en bieden ondersteuning aan de basisscholen, sportverenigingen en cultuuraanbieders. Wilt u weten wie de combinatiefunctionarissen zijn en wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan verder!

Doortje de Boer | Combinatiefunctionaris Sportstimulering & Gezondheid 

Mijn naam is Doortje de Boer, ik ben sinds 2012 werkzaam voor de gemeente Oud-Beijerland. Ik organiseer voor de ruim 2500 basisschoolkinderen uit Oud-Beijerland sportactiviteiten. 

Op een laagdrempelige manier maken kinderen kennis met verschillende lokale sportverenigingen en activiteiten. Mijn doel? Voor ieder kind de sport vinden die bij hem/haar past!  Ook ben ik verantwoordelijk voor projecten als de Koningsspelen, themaweek & vakantiespelen. 

Neem gerust eens een kijkje op onze website www.hoekschewaardactief.nl

Heeft u vragen? Neem contact op via doortje@vrwelzijn.nl of 06-14116722


Ilse Corvers | Combinatiefunctionaris Kwetsbare doelgroepen

Mijn naam is Ilse Corvers en ik ben sinds 2012 werkzaam voor de gemeente Oud-Beijerland als Combinatiefunctionaris. Samen met mijn collega's heb ik de afgelopen jaren veel kinderen kennis laten maken met de sporten en verenigingen uit Oud-Beijerland. Hierbij heb ik mij vooral gericht op de speciaal (basis) onderwijsscholen. 

Gedurende de jaren is er steeds meer behoefte aan persoonlijke begeleiding van kinderen en inwoners. Hier proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. Ik bied voor kinderen, ouders en andere inwoners uit de gemeente OBL persoonlijke begeleiding aan naar een sportvereniging. Tijdens een gesprek kan ik mensen op de hoogte brengen van de mogelijkheden en een afspraak maken met een vereniging voor een proefles. Wanneer hier behoefte aan is kan ik ook verdere begeleiding bieden in het proces. Daarnaast zet ik mij in om ook de kwetsbare inwoners kennis te laten maken met de sportmogelijkheden die er zijn. Met veel plezier zet ik mij in voor alle inwoners uit de gemeente! 

Heeft u ook behoefte aan persoonlijke begeleiding of wilt u informatie over de sportmogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande gegevens;

ilse@vrwelzijn.nl
06-15413440


Dorus Wolfert | Verenigingsondersteuner

In januari 2017 ben ik begonnen als verenigingsondersteuner bij V&R Welzijn. In de gemeente Oud- Beijerland ga ik me richten op de kwaliteitsverbetering van verenigingen door het geven van ondersteuning, advies en deskundigheidsbevordering. Naast het eerste aanspreekpunt voor verenigingen pak ik samen met Doortje en Ilse ook de algemene sportstimulering op in Oud-Beijerland. 

Met een passie voor sport en bewegen lever ik graag een bijdrage aan de verenigingen in de gemeente Oud-Beijerland. Vitale verenigingen, sport, cultuur en bewegen dragen bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Mijn motivatie is om de (sport)verenigingen in Oud-Beijerland te stimuleren en activeren om nog vitaler worden.  

Ik ga graag in gesprek om te horen wat de ambities en doelstellingen van uw verenging zijn. Om vervolgens samen te bepalen met welke diensten V&R Welzijn de vereniging kan ondersteunen. Verenigingsthema's waaraan je dan kan denken zijn vrijwilligers, subsidies, ledenwerving, opleiden technisch kader, maatschappelijke projecten etc. 

U kunt mij bereiken via dorus@vrwelzijn.nl of 06-36336565.