Pagina opties

Groter
A A
RSS

Zaterdag 20 oktober: van kinderwens tot kleuter beurs (01-10-2018)

Een nieuwe manier van preventieve voorlichting, is de Van Kinderwens tot Kleuter Beurs op zaterdag 20 oktober 2018 in Oud-Beijerland. Op de gratis toegankelijke beurs worden 500 (aanstaande) ouders uit de regio Hoeksche Waard verwacht. Ruim 80 lokale organisaties informeren hen op de beurs op een leuke en laagdrempelige manier, objectief en zonder waardeoordeel over gezonde voeding, beweging en mentale weerbaarheid.

Zowel zorgprofessionals als ondernemers en vrijwilligersinitiatieven doen mee aan de Van Kinderwens tot Kleuter Beurs op 20 oktober a.s. Projectleider Judith Bouwmeester:  Aanstaande ouders en ouders van jonge kinderen gaven aan behoefte te hebben aan samenhangende en objectieve informatie. Tegelijkertijd wilden we het netwerk van organisaties rondom jonge ouders versterken. Met de beurs slaan we alle vliegen in één klap. We hebben een goed projectteam weten te vormen, waarin ook een aantal jonge moeders is vertegenwoordigd. De samenwerking tussen (semi)professionals binnen de geboorte- en kindzorg krijgt met de beurs een 'boost'."

Bezoekers kunnen zich op zaterdag 20 oktober a.s. bij 80 standhouders laten informeren en zich de hele dag vermaken. Zo zijn er verloskundigenpraktijken, aanbieders van zwangerschapscursussen, kinderopvangorganisaties, aanbieders van geboorteproducten en kraamcadeautjes, een echopraktijk, kinder-EHBO en is er lekker eten en drinken. Ook voor kinderen is er van alles te doen, van een springkussen en smoothiebike tot kleutergym en een stormbaan.

Van Kinderwens tot Kleuter Beurs

Datum en tijd: zaterdag 20 oktober van 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Hoeksch Lyceum, Hoefsmid 1 in Oud-Beijerland.

Meer informatie en het complete aanbod vindt je op de facebookpagina van de beurs.