Pagina opties

Groter
A A
RSS

Nieuwe straatnamen in Oud-Beijerland, denkt u mee? (16-11-2018)

Wij zijn op zoek naar drie nieuwe straatnamen voor de locatie op het vm. KONI-terrein aan de Langeweg. Deze locatie is gelegen aan de oostkant van het terrein nabij de Scheermansvliet.

Heeft  u een suggestie voor nieuwe straatnamen voor deze locatie? Dan kunt u een voorstel indienen bij de gemeente.

Bij de straatnaamgeving wordt gebruik gemaakt van criteria. Deze kunt u bekijken op de website van de gemeente. Omdat het om een nieuwe wijk gaat, geldt het criterium dat bij de naamgeving van nieuwe complexen van straten en pleinen eerst de categorie moet worden gekozen. Er is gekozen voor een thema ‘historie’. Ons verzoek is daarom, om bij het doen van een suggestie, rekening te houden met deze categorie. 

U kunt uw voorstel/suggestie, voorzien van een toelichting, indienen via de website of printen en opsturen naar:  Gemeente Oud-Beijerland, t.a.v. Piet Bijl (secretaris van de Adviescommissie straatnaamgeving), Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland. Uw voorstel/suggestie zal worden voorgelegd aan de Adviescommissie straatnaamgeving, die het college adviseert over de nieuwe straatnaamgeving. Deze commissie kan een keuze maken uit de ingediende namen of, als er geen geschikte naam is ingediend, zelf een straatnaam bedenken.

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk op 5 december 2018. 

Hieronder vindt u een pdf-bestand met de plattegrond en de criteria. Het invulformulier, zowel de digitale versie als de printbare versie, vindt u hier.