Pagina opties

Groter
A A

Hoeksche Waardse kunstrijders in het zonnetje gezet (01-03-2018)

Woensdag 28 februari worden de twee kersverse Hoeksche Waardse Nederlands kampioenen kunstrijden in het zonnetje gezet. Britt Harmsen (12) uit Puttershoek en Josefine Boer (11) uit Oud-Beijerland pakten beiden goud in hun leeftijdscategorieën. Voor de wethouders Ina van der Werf van Oud-Beijerland en Arie Mol van Binnenmaas aanleiding om de dames te feliciteren.

Beide kunstrijdsters hebben in de aanloop naar het kampioenschap last gehad van blessures en de kwalificatie was niet eenvoudig. Maar het resultaat mag er zijn. Britt behaalde het afgelopen weekeinde goud bij de basic novice, Josefine bij de pre basic novice A. Een prestatie van formaat.

Woensdag 28 februari om 10 uur geven de dames alle twee een korte demonstratie van de hoogtepunten uit hun kür op de baan van IJs- en skeelerclub Puttershoek aan de Sportlaan in Maasdam. Belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. Voor deze demonstratie wordt een klein stukje van de ijsbaan afgezet.

Aansluitend aan deze demonstratie ontvangen beide kunstrijdsters bloemen en een cadeaubon van de wethouders Van der Werf en Mol.