Wmo cliëntervaringsonderzoek

Dit item is verlopen op 02-06-2017.

(20-04) Het is voor de gemeenten in de Hoeksche Waard nuttig om te weten wat de ervaringen van cliënten zijn met de geboden ondersteuning en diensten in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Voorbeelden van ondersteuning zijn: hulp bij het huishouden, vervoer, een scootmobiel of een aanpassing in huis. Maar er zijn ook andere vormen van ondersteuning mogelijk. Zo kan het zijn dat u bent gevraagd een beroep te doen op uw familie, vrienden of kennissen. Of dat u bent doorverwezen naar een andere organisatie.

Ervaringen delen

De gemeenten in de Hoeksche Waard zijn benieuwd naar uw ervaringen met de ondersteuning. Daarom ontvangen inwoners uit de Hoeksche waard die in 2016 ondersteuning ontvingen een vragenlijst. Het onderzoek wordt voor de gemeente uitgevoerd door een onderzoeksbureau. De antwoorden worden zorgvuldig en anoniem behandeld. Naam en adres worden gebruikt voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer  10 a 15 minuten. Ook is het mogelijk om de vragenlijst via de computer in te vullen.

Resultaten

In juli verwachten wij de resultaten van het onderzoek. De resultaten worden bekend gemaakt via de website www.samenmeerhoekschewaard.nl, op de gemeentelijke websites en in Het Kompas. Wij hopen dat zo veel mogelijk inwoners meedoen en de vragenlijst invullen en terugsturen. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente kijken wat er goed gaat en wat beter kan.   

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de Frontoffice Wmo Hoeksche Waard.Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur te bereiken via telefoonnummer 088-647 19 20 of per email contact@wmohw.nl.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Wmo cliëntervaringsonderzoek
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden