Voorjaarsnummer wegwijs

Dit item is verlopen op 02-06-2017.

(20-04) Volgende week vrijdag 28 april valt het seniorenmagazine Wegwijs weer op uw deurmat. In dit voorjaarsnummer leest u over brandpreventie, een dementievriendelijke Hoeksche Waard, Sociaal Raadslieden én stelt de Rembrandt zich voor aan niet-bewoners. Ook wordt u verrast met een nieuwe rubriek ‘Bijzonder’, waarin een jonge daadkrachtige dame het spits afbijt met haar Hoeksche Hulplijn.

In de rubriek ‘Alleen verder’ maakt u kennis met een weduwnaar die aangeeft hoe belangrijk het is om interesse te blijven houden in je medemens. Een vrouw die het lesgeven niet kan laten, vertelt over hoe veel leuke dingen er te doen zijn ná pensionering in de rubriek ‘Actief’.

Hoe anders het kan zijn met drukte en activiteiten wordt belicht in de rubriek ‘Mantelzorg’, waarin een dochter vertelt hoe het is om te ‘mantelzorgen’ naast haar volledige baan. In de rubriek ‘Ontmoeting’ maakt u kennis met het Seniorenorkest, een groep musici die het belangrijk én gezellig vindt om met elkaar muziek te maken. Zoals altijd is er de gastcolumnist, de puzzel om op te lossen en leuke wetens(w)aardigheden. Kortom: laat u verrassen!

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Voorjaarsnummer wegwijs
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden