Toegankelijkheid centrum voor mindervaliden

Dit item is verlopen op 15-07-2017.

(15-06) Op woensdag 28 juni om 15.00 uur gaat de ‘Adviesgroep samenleving Oud-Beijerland’ het centrum van Oud-Beijerland in om de toegankelijkheid voor mindervaliden onder de loep te nemen. Zij kijken bijvoorbeeld naar de bereikbaarheid van de winkels voor bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel of rollator, of de looproutes goed begaanbaar zijn en welke parkeermogelijkheden er zijn.

Aan deze ‘schouw’ nemen enkele rolstoelgebruikers deel om de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid in de praktijk te ervaren. Ook gaan enkele medewerkers van de gemeente en de stichting Centrummanagement mee. Heeft u vanuit uw ervaring als gebruiker van een rolstoel/rollator of als mantelzorger nog suggesties of aandachtspunten die wij over dit onderwerp mee kunnen nemen? Laat dit ons gerust weten! Ook als u, als rolstoelgebruiker, met ons mee wilt schouwen dan bent u van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden en suggesties doorgeven kan bij Jan Vissers, lid van de ‘Adviesgroep samenleving Oud-Beijerland’ door een e-mail te sturen naar jp_vissers@hotmail.com of adviesgroep.obl@gmail.com of door te bellen naar: 06-50 88 24 42. Aanmelden voor de schouw graag voor 28 juni.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Toegankelijkheid centrum voor mindervaliden
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden