Onderhoudswerkzaamheden riolering

Dit item is verlopen op 17-04-2017.

(17-02) De komende weken worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de riolering in Zuidwijk en in de Karel Doormanstraat (omgeving kerk). De werkzaamheden starten op maandag 20 februari en zijn naar verwachting op 27 maart afgerond.

De werkzaamheden worden veelal ‘inwendig’ via de zogenaamde kousmethode uitgevoerd. Dit betekent dat een kunststofkous of deelliner met hars aan de binnenzijde van het riool wordt aangebracht, waardoor het riool weer waterdicht wordt. Hierdoor kan de riolering er weer een flink aantal jaren tegen. Deze manier van werken brengt een aantal voordelen met zich mee: het gebeurt snel, weinig tot geen graafwerkzaamheden en geen wegafsluitingen. Hierdoor blijft de verkeersoverlast tot een minimum beperkt.

Aannemer

Wanneer de werkzaamheden onverhoopt voor wat overlast aan uw aansluiting zorgen, dan ontvangt u hierover een informatiebrief van de aannemer voordat de werkzaamheden beginnen. Het werk wordt uitgevoerd door M.J. Oomen Leidingentechniek BV uit Moerdijk.

Vragen         

Wanneer u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden nog vragen heeft, neemt u dat contact op met K. Vogel (06-51 69 57 62) of Arjan Luijendijk van gemeente Oud-Beijerland, telefoon 088 – 647 16 00.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Onderhoudswerkzaamheden riolering
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden