Nieuwe editie magazine Hoeksche Zaken

Dit item is verlopen op 14-08-2017.

(14-06) Het magazine Hoeksche Zaken is weer uit. Een prachtig en nuttig magazine waarbij een deel van ondernemend Hoeksche Waard onder de aandacht gebracht wordt.

Het magazine Hoeksche Zaken geeft u een inkijk in een diversiteit van bedrijven die deze regio te bieden heeft. Mogelijk kent u een aantal bedrijven (nog) niet, maar heeft u wel behoefte aan producten en/of diensten van één van deze bedrijven. Schroomt u zeker niet om contact op te nemen met een genoemd bedrijf, want uiteindelijk is ook het stimuleren van het ‘zaken doen’ met bedrijven uit onze eigen regio één van basisprincipes geweest in het ontstaan van dit magazine.

Duurzaamheid

In de nieuwe editie van Hoeksche Zaken staat een artikel over Duurzaamheid in de Hoeksche Waard. De vijf wethouders Duurzaamheid zijn hiervoor geïnterviewd. De Hoeksche Waard heeft als ambitie om in 2040 100% energieneutraal te zijn. Om dit te bereiken is de ‘Energievisie Hoeksche Waard 2016- 2020’ opgesteld in samenwerking met de vijf gemeenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de Hoeksche Waard.

De Energievisie is eind 2016 door de vijf gemeenteraden vastgesteld. Het beperken van de energiebehoefte staat binnen deze visie centraal. Het gezamenlijk inzetten op het besparen en opwekken van energie biedt volop kansen voor de lokale economie. Gemeenten vervullen hierbij een sleutelrol, maar de ondernemer moet vooral ook zelf aan de slag. Meer over dit onderwerp leest u vanaf pagina 28.

U kunt het magazine afhalen bij diverse bedrijven in de Hoeksche Waard en op de gemeentehuizen (zolang de voorraad strekt). Ook kunt u het magazine online lezen.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Nieuwe editie magazine Hoeksche Zaken
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden