Inloopavond geplande werkzaamheden N217 Oud-Beijerland

Dit item is verlopen op 28-06-2017.

(20-04) De provincie Zuid-Holland houdt op maandag 8 mei 2017 een inloopavond over de geplande werkzaamheden van de ‘’traject gebonden aanpak’’ aan de N217. Het betreft groot onderhoud aan het weggedeelte op de N217 tussen Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland en de A29. Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen over het project. De werkzaamheden starten op 2 juni en worden gefaseerd uitgevoerd tot en met eind november 2017.

Locatie inloopavond

De inloopavond is in het gemeentehuis van Oud-Beijerland aan de W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Medewerkers van de provincie en de aannemer informeren bezoekers tussen 19.00 uur en 21.00 uur over de geplande werkzaamheden, de planning en ingestelde omleidingen. De bijeenkomst heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet vooraf aan te melden en kunt tussen de aangegeven tijdstippen binnenlopen.

Werkzaamheden ‘’traject gebonden aanpak’'

Vanaf 2 juni begint de provincie met groot onderhoud aan de N217. In de fase tot 3 juli voert de provincie werkzaamheden uit aan de rotonde De Bosschen en het weggedeelte vanaf de rotonde tot de aansluiting met de A29. De werkzaamheden van de traject gebonden aanpak bestaan onder meer uit: het uitbreiden van de rotonde De Bosschen, het vervangen van het asfalt, de aanleg van nieuwe bushaltes bij de rotonde Tienvoet, het uitbreiden van de carpoolplaats en het verlengen van de invoegstrook bij de rijksweg A29.

Meer informatie

Volg de provincie Zuid-Holland op Twitter (@verkeerzh) of lees meer op de webpagina N217 van de provincie. Hier vindt u onder meer de planning en werkzaamheden.

Dit is een bericht van de provincie Zuid-Holland.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Inloopavond geplande werkzaamheden N217 Oud-Beijerland
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden