Hoeksche supportbeurs

Dit item is verlopen op 31-07-2017.

(15-05) Op 20 mei 2017 organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met de Hoeksche Hulplijn de Hoeksche Supportbeurs, een beurs vol mogelijkheden voor inwoners met een (toekomstige) hulpvraag. Een 40 tal organisaties zal zich tijdens de beurs presenteren en laten zien wat zij aan een hulpvraag kunnen bijdragen. Die hulpvraag kan heel breed zijn, van jong tot oud, al dan niet met een fysieke of geestelijke beperking of op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Uiteindelijk moet het mogelijk gemaakt worden dat iedereen in de maatschappij mee kan blijven doen en dat liefst ook zo zelfstandig mogelijk kan blijven doen.

Wethouder Ina van de Werf zal de Hoeksche Supportbeurs met een passende  toespraak openen. Naast het informatieve gedeelte wordt ook voor  klein entertainment gezorgd en zijn er hapjes en drankjes om het vertoeven tijdens de beurs zo aangenaam mogelijk te maken.

De Hoeksche Supportbeurs is regionaal en deze keer wordt gebruik gemaakt van de locatie van HW Wonen, Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland. Op zaterdag 20 mei  wordt de beurs om 12:00 uur geopend en om 17:00 uur sluit ze haar deuren weer. Er is ruim parkeergelegenheid en een lift aanwezig zodat de mindervalide inwoner alles kan bezoeken.

Indien u zelf nog geen concrete hulpvraag heeft, kunt u zich oriƫnteren voor het geval u daar opeens wel mee geconfronteerd wordt. De Hoeksche Supportbeurs, volgens ons de moeite waard om eens te bezoeken. We hopen u te mogen begroeten. Rabobank Het Haringvliet stelt een bedrag ter beschikking om de Hoeksche Supportbeurs mogelijk te maken. HW Wonen stelt kosteloos haar pand ter beschikking. Mocht u interesse hebben om tijdens de opbouw of het opruimen van de beurs als vrijwilliger de helpende hand uit de mouwen te steken, dan kunt u dat kenbaar maken door een bericht te sturen aan: vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl.

Dit is een bericht van Welzijn Hoeksche Waard.

Te downloaden:

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Hoeksche supportbeurs
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden