Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?

Dit item is verlopen op 03-10-2017.

(03-08) Binnenkort ontvangt u mogelijk per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. Door uw mening te geven, kunt u bijdragen aan de leerbaarheid en veiligheid in uw buurt. In Oud-Beijerland zijn 517 willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd.

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek.

Dit onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. Het gemeentelijk onderzoek begint omstreeks 10 augustus. Deelname aan het onderzoek kan via internet of schriftelijk. In de loop der jaren is het onderzoek al in meer dan 300 Nederlandse gemeenten uitgevoerd. De resultaten worden in maart 2018 verwacht.

Reacties (1)

Door Ria van Driel, 08 08 2017 om 17:54
Er zijn een aantal aandachtspunten waar m.i. op valt te verbeteren. De vuilcontainers worden bij ons Sportlaan 's-maandags geleegd. Zondag ervoor worden de eerste cont. al om 18.00 uur neergezet terwijl de laatste cont. 's-maandags 's-avonds laat weggehaald worden. Dit is niet fijn op zondag in de croonenburgh staan ze al en zo laat in de avond opgehaald ik woon op een hoek naast een doorgang ik verleen overpad... dit klinkt als een gek tussen de huizen. Oplossing ondergrondse cont. voor grijs en groen en eventueel plactic afval.En graag de containers weg. Ook het onderhoud van sommige tuinen is verschrikkelijk vooral als de heg niet gesnoeid word en over het trottoir groeit. Vroeger werd er intens opgelet maar m.i. is dit nu losgelaten. Graag hier aandacht voor. In de sportlaan word erg hard gereden en ook is er veel sluipverkeer Graag bij de herinrichting van de wijk dit probleem serieus nemen. De kiss en ride strook bij de Sabina school in de Sportlaan staat 's-avonds en in het weekend leeg. Waarom mag deze strook als er geen schooltijden zijn niet gebruikt worden door werkbusjes om te parkeren Het is nu al een probleem om je auto te parkeren laat staan als er werkauto's bij komen. Ik begrijp wel dat de bestuurders hier zicht op willen hebben want er zitten gereedschappen in die duur zijn. Deze busjes zijn rond 7 uur in de ochtend weer verdwenen en pas rond 17 uur weer terug. In het weekend als er wat in de sporthal of sportschool te doen is staan er wel auto's geparkeerd op de strook mag dit dan wel Hier zou eens duidelijkheid over moeten komen met de hele buurt rondom deze strook zonder dat we elkaar in de haren hoeven te vliegen. Dit wilde ik graag eens kwijt in de hoop dat we er misschien met elkaar een oplossing voor kunnen bedenken. m.vr.gr. Ria van Driel bewoner Sportlaan 58.

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt?
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden