Burgemeester bezoekt Rijnmond Milieu

(12-7) Woensdagochtend 12 juli bracht burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld, samen met bedrijfscontactfunctionaris Sandra van Putten, een bezoek aan Rijnmond Milieu. Rijnmond Milieu is gespecialiseerd in het inzamelen van bedrijfsafval en papier. Daarbij hebben zij veel aandacht voor het milieu. Het werkterrein strekt zich uit van Goeree-Overflakkee tot Delft en Sliedrecht.

Terrein met mogelijkheden

Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein De Bosschen.  Op het terrein zijn een aantal bedrijfsunits gerealiseerd, onder de noemer Bedrijvencentrum OBL. De units zijn te gebruiken door starters die, naast hun woonadres, ook een proffesioneel bezoekadres willen hebben. Alle units zijn bezet. Daarom komen er in de toekomst units bij.

Naast Rijnmond Milieu is het adres aan de Albert Einsteinstraat ook ‘thuisadres’ van Fisama (opleidingsinstituut) en Startersnetwerk Hoeksche Waard.

Coachen starters

Eigenaar Pim Verhage doet meer dan het inzamelen van bedrijfsafval en papier. Jon Hermans-Vloedbeld: “Pim betekent veel voor jonge ondernemers. Hij is voorzitter van Startersnetwerk Hoeksche Waard. In die functie leert hij startende ondernemers om te netwerken en kennis met elkaar te delen. Daarnaast zit hij ook in het bestuur van Startcoach, een initiatief waarbij ervaren ondernemers startende ondernemers helpen bij de eerste stappen in ‘ondernemersland’.”

Eén van deze bedrijven is Explect. Pim: "Zij bevinden zich op hetzelfde terrein als Rijnmond Milieu. Binnenkort starten zij met de start-up van een online ‘expeditie-platform’. Een platform waarop iedereen eenvoudig zijn transport en logistiek kan regelen en vraag en aanbod op elkaar afgestemd worden."

Bij Rijnmond Milieu werken negen mensen. Het bedrijf is sinds 2015 op De Bosschen gevestigd. Meer informatie vindt u op de website van Rijnmond Milieu.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
e z a b e s o c u p o b o p i
Voer de letters in die onder de cijfers 14 en 11 staan. (verplicht)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Burgemeester bezoekt Rijnmond Milieu
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden