Bewonersavond ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’

(02-11) ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’… daarover gaat de bewonersavond voor inwoners van Oud-Beijerland en Korendijk op dinsdag 14 november 2017 in het gemeentehuis van Korendijk. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard (RPV) en het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW).

Het doel van de bijeenkomst is het verstrekken van informatie over het geplande onderzoek naar veelgebruikte routes door landbouwverkeer én de knelpunten die bewoners en weggebruikers ervaren op deze routes. Het onderzoek wordt uitgevoerd door adviesbureau TRIDÉE. Uiteraard horen we op deze avond ook graag welke knelpunten u  ervaart door het landbouwverkeer. Uw opmerkingen, knelpunten en/of problemen betrekken we bij het onderzoek dat begin 2018 wordt afgerond.

Overzicht

De vijf Hoeksche Waardse gemeenten, waterschap Hollandse Delta en provincie Zuid-Holland willen graag samen met de landbouwbranche (CUMELA, LTO, Plattelandsjongeren), maatschappelijke organisaties (fietsersbond, VVN), politie en bewoners de meest gebruikte landbouwroutes en de knelpunten in kaart brengen. Vervolgens bekijken we of en zo ja, hoe deze knelpunten opgelost kunnen worden. Bijvoorbeeld door een veilige inrichting, alternatieve route of procesafspraken met de branche en andere verkeersdeelnemers.

Uitnodiging

De avond is bedoeld voor inwoners en verkeersdeelnemers van Oud-Beijerland en Korendijk. Voor de agrariërs en loonwerkers in het gebied organiseren wij  twee afzonderlijke bijeenkomsten. Zij kunnen via de regionale afdelingen van CUMELA, LTO en de plattelandsjongeren hun kennis van routes en knelpunten in aparte werksessies inbrengen.

Locatie    

De bewonersavond wordt gehouden op dinsdag 14 november 2017 van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Korendijk, Voorstraat 31 in Piershil.

Aanmelden 

Om ‘organisatorische redenen’ stellen wij het op prijs wanneer u uw komst vooraf aan ons doorgeeft, telefonisch via 088 - 647 17 00 of per e-mail receptie@korendijk.nl

Rapport met uitkomsten

Als u op de bijeenkomst uw e-mail adres achterlaat dan ontvangt u begin 2018 het rapport met de uitkomsten.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
u n o r u v i h u k e v e q e
Voer de letters in die onder de cijfers 11 en 9 staan. (verplicht)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Bewonersavond ‘Landbouwverkeer in de Hoeksche Waard’
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden