Avond over de toekomst van de kinderboerderij gemist? Vul de enquête in.

Dit item is verlopen op 07-10-2017.

(6-7) Kinderboerderij De Boezemvriend is een veel bezochte plek in Oud-Beijerland. Op dit moment is gemeente Oud-Beijerland geheel verantwoordelijk voor de kinderboerderij. Wij willen daar verandering in brengen. Wij willen de kinderboerderij zoveel mogelijk overdragen aan de samenleving. Bijvoorbeeld door samenwerking met een stichting van vrijwilligers, sponsoren of verenigingen. Samen met bezoekers van de kinderboerderij, inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties willen wij kijken hoe we de samenwerking in kunnen vullen. Denkt en doet u met ons mee?

Meer te beleven

We zoeken inwoners en ondernemers die samen met ons een invulling willen geven aan de kinderboerderij. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten voor jong en oud, het oppakken van klussen, maar ook het werven van fondsen (financiële middelen). Binnenkort gaan we ook in gesprek met maatschappelijke organisaties om te onderzoeken wat zij voor de kinderboerderij kunnen betekenen.

Wat kunt u betekenen?

Om de kinderboerderij te behouden, hebben wij uw inzet nodig. Denk hierbij aan klusjes, dierenverzorging, het organiseren van activiteiten voor educatie en recreatie, of acties voor sponsorwerving en promotie. We zijn erg benieuwd waar u kansen ziet én wat u kunt betekenen voor De Boezemvriend.

Enquête

Op woensdagavond 5 juli vond een eerste gespreksavond plaats. Deze avond gemist? Geen probleem. Via de enquête kunt u de kinderboerderij ook laten weten waar u kansen ziet, hoe u over de kinderboerderij denkt en wat u kunt betekenen.

Reacties (0)

Gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Nieuws | Avond over de toekomst van de kinderboerderij gemist? Vul de enquête in.
Deel deze pagina
Dorpse charme. Stadse allure.

W. van Vlietstraat 6, 3262 GM Oud-BeijerlandIcoontje adres
Postbus 2003, 3260 EA Oud-BeijerlandIcoontje postadres
14 0186 / 088 - 647 19 00 Icoontje telefoonnummer
info@oud-beijerland.nlIcoontje e-mailadres
OpeningstijdenIcoontje openingstijden